Naast vakkundig en gemotiveerd personeel, willen we ook uitblinken in goede spullen. Uitsluitend met specialistisch materieel kan efficiënt gewerkt worden.

Om deze reden laten we bouwen wat niet in de markt verkrijgbaar is. Dit heeft geresulteerd in een groeiend machinepark dat toegespitst is op maximaal rendement, mobiliteit en een brede inzetbaarheid. Op deze manier bieden we meest gunstige totaaloplossing aan onze klanten.

Eén aanspreekpunt voor alles wat met mof-verbinding of coating te maken heeft.

Als enig specialistisch coatingbedrijf in Nederland beschikken we over een viertal eigen rupsvoertuigen voor langere leidingen of boorstrengen. Niet log en lomp, maar fit for purpose.
Deze vier rupsvoertuigen, voorzien van kraan en werktent, maken ons in elk terrein nagenoeg onafhankelijk van rijplaten of weersomstandigheden. Door de beperkte afmetingen en daardoor lage transportkosten zijn deze machines al bij relatief korte leidingen rendabel in te zetten. Ook bij werkzaamheden in stedelijke gebieden, zoals bijvoorbeeld bij aanleg van stadsverwarming, blijken deze machines ideaal. Dit resulteert letterlijk in “inpakken en wegwezen”.

Daarnaast beschikken we een over een viertal mobiele straalunits in bus of terreinwagen, die zodoende snel te verplaatsen zijn en toch een grote capaciteit hebben.
Voor het grote werk is een drietal 4×4 trucks opgebouwd met straalunit en kraan tot zeventien meter. Door de ruim bemeten werktent ideaal voor putlassen en voor inzet op grotere stations met bijvoorbeeld 48” afsluiters. Uw draadkraan blijft beschikbaar voor de lassers, wij redden ons zelf.

Zelfs bij in gebruik staande leidingen waarbij de leidingtemperatuur lager is dan de omgevingstemperatuur, kunnen we door inzet van onze selfsupporting absorptiedrogers tot wel 3200 kuub per uur aan droge lucht genereren. Hierdoor vindt coatingapplicatie plaats onder de correcte klimaatcondities. De kwaliteit van de applicatie wordt zo gegarandeerd.

Voor stadsverwarming zijn er 4 bandmoftrailers opgebouwd, alsmede 5 bandmofbussen. Door inzet van deze bussen kan in stedelijke gebieden worden gewerkt zonder gebruikt te hoeven maken van onoverzichtelijke aanhangwagens. Veilig en efficiënt.

Alle transport wordt door onszelf verzorgd, dit houdt de kosten laag en de flexibiliteit hoog. Mocht er onverhoopt wel een storing optreden, dan kunnen we vaak dezelfde dag een vervangende machine leveren, waardoor er een minimum aan stagnatie optreedt.

Call Now Button